Οι Υπηρεσίες μας

FREUDENBERG EXPRESS

Η Εταιρεία μας παρέχει μία μοναδική υπηρεσία. Κατασκευή παρεμβυσμάτων (τσιμούχες) σε χρόνο Express. Με το υπερσύγχρονο CΝC μηχάνημα που διαθέτουμε και με την εγγύηση της FREUDENBERG® Γερμανίας (under license), κατασκευάζουμε οποιοδήποτε παρέμβυσμα με εξωτερική διάμετρο έως 500mm σε εξαιρετικά γρήγορο χρονικό διάστημα (24 έως 48 ώρες). Για την κάλυψη αναγκών σε παρεμβύσματα εξωτερικής διαμέτρου άνω των 500mm, η κατασκευή και παράδοση γίνεται στις εγκαταστάσεις της FREUDENGBERG στην Γερμανία.

Περιλαμβάνονται πάνω από 150 διαφορετικά standard profiles με πληθώρα επιλογής υλικών (PTFE, GRAPHITE, PUR, POM και με πιστοποίηση FDA για τρόφιμα), αλλά έχοντας και τη δυνατότητα κατασκευής οποιουδήποτε προφίλ ζητηθεί για την εκάστοτε εφαρμογή, καλύπτοντας 100% τις ανάγκες σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου υλικού, αλλά και στη σχεδίαση του profile που απαιτείται για την εφαρμογή του παρεμβύσματος.

Πλεονεκτήματα:

  • Υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στην κατασκευή με γνήσια υλικά της Freudenberg Γερμανίας.
  • Μελέτη & Σχεδίαση από εξειδικευμένο προσωπικό
  • Γρήγορος χρόνος παράδοσης για επείγουσες εφαρμογές στεγάνωσης.
  • Customized & Tailor made λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ο στόχος μας δεν αλλάζει πότε! Γρήγορα, αξιόπιστα και με εγγύηση προϊόντος.

Με τα 56 χρόνια τεχνικής εμπειρίας της COMIG και την αξιοπιστία του Freudenberg Xpress CNC.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-4513810 ή στο mail: infoteam@comig.net και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα σας βρει την λύση για το παρέμβυσμα που επιθυμείτε να κατασκευάσετε.

Οδηγός Υλικών

ΠΡΟΦΙΛ ΤΣΙΜΟΥΧΩΝ ΕΜΒΟΛΟΥ (DK)

ΠΡΟΦΙΛ ΤΣΙΜΟΥΧΩΝ ΒΑΚΤΡΟΥ (DS)

ΠΡΟΦΙΛ ΞΥΣΤΡΩΝ (DA)

ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΩΝ (DS)

ΠΡΟΦΙΛ ΤΣΙΜΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ (DR)

ΠΡΟΦΙΛ ΡΟΔΕΛΩΝ (DFL)

ΠΡΟΦΙΛ ΡΟΔΕΛΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ (DST)